Hvordan velge riktig postkasse
Miljøbilde av grå systempostkasser

For mange kan det være vanskelig å velge riktig postkasse til sin bolig, borettslag eller sameie. Det finnes postkasser i alle mulige farger, fasonger og størrelser. Det viktigste er å finne en som er tilpasset deres behov og at løsningen er bra. Vi i Postkasser har mange års bransjeerfaring, hvor vi i dag er forhandler av Europas største postkasseleverandør.

Størrelse

Det er viktig å kartlegge hvor mange rom dere trenger i postkassesystemet. Alle postkasser fra Postkasser.no vil kunne tilpasset etter ønsket antall rom. Kartlegg derfor hvilket antall dere trenger, og legg gjerne på 2. Vaktmester og styret vil gjerne ha en egen postkasse, i tillegg til sin egen private.  

Miljøbilde av grå systempostkasser

Farge

Noen liker farger, andre liker det sterilt. Mulighetene er mange, og alle våre postkasser kommer i 80 forskjellige farger. Du vil kunne velge mellom alle RAL-farger i fargekartet. Bli derfor enig om hvilke farger dere ønsker på postkassen.

Modell

Alle modeller er annerledes. Størrelse på rommene, materiale og design. Under våre postkassemodeller kan du se vårt utvalg som vil passe deg. Vi har postkasser i alle former og fasonger, og i alle prisklasser. Vi tilpasser alle løsninger etter dine behov, og vi kommer gjerne med forslag til løsning. 

I dag har vi følgende postkasse serier:

Vi har 12 års garanti mot rust på alle postkasser

Ønsker du et tilbud?